Max Albertus Professioneel Golfer – Ik ben Max Albertus, na de Johan Cruijff University en de Lynn University in Florida heb ik de laatste 2 jaren van mijn studie communicatie wetenschappen in Utrecht afgerond. Ik speel in de Pro Golf Tour en in de Alps Tour en ben sinds 2017 professioneel golfer. Als amateur was ik lid van de G.C. Oijense Zij, G.C. Geijsteren, G.C. Prise d’Eau en G.C. Noordwijk.  Ik stond op nummer 4 van de NGF Amateur ranking van 2016. Mijn best gehaalde resultaat was op de KLM Open in 2017, waar ik eindigde op T-48 met een score van -4. Een van mijn doelen is om in 2020 op de Europese Tour te spelen.

Max Albertus Professioneel Golfer sinds 2017 professioneel golfer. Amateur bij de Noordwijkse Golfclub en de nummer 4 van de NGF Amateur Ranking van 2016. Mijn beste resultaat was op de KLM Open in 2017, waar ik eindigde op T-48 met een score van -4. Ik wil in 2020 op de Europese Tour spelen.

“Ik heb het golfen geleerd van mijn vader. Die oefende op een veldje bij ons voor het huis. Dat ben ik toen ook gaan doen, tot ik zes jaar was en goed genoeg was om lid te worden van een golfclub.”