Prise d’eau Golfclub is een 27-holes golfbaan met ruim opgezette oefenfaciliteiten en een volwaardige Par-3 baan (beste Par3 baan van Nederland 2017!). Elke golfer, beginnend tot professional, individueel of in groepsverband, zijn van harte welkom om te ervaren wat Prise d’eau biedt op de golfcourse, vereniging, golfschool, businessclub of in het golfcafé! Meer informatie is te vinden op Golf Nieuws.

Website: https://prisedeau-golf.nl

Prise d’eau Golfclub

Dit is wat Leading Courses zegt over Prise d’eau

“Prise d’eau Golfclub is een goed verzorgde golfaccommodatie: een genot om te vertoeven, waar alles tot in de puntjes geregeld is en u écht een dagje weg bent! Het golfcomplex is prachtig landschappelijk gesitueerd, met een modern clubhuis en restaurant. Het Brabants warm onthaal en correct optreden van de receptionistes, zorgt ervoor dat iedere speler zich thuis voelt. Ter voorbereiding op uw golfronde kunt u gebruik maken van de bijzonder fraai gesitueerde, overdekte én verlichte drivingrange, waar niet voor een plekje op de mat gevochten hoeft te worden. Prettige bijkomstigheid is dat iedere greenfeespeler gratis drivingrangeballen ontvangt. Dezelfde klantgerichtheid geldt voor de alle, ruim opgezette oefenfaciliteiten.”

Prise d’eau Golfclub

Prise d’eau Golf op Leadingcourses.com

Voordelen Prise d’eau Golfclub

  • Onbeperkt spelen op 27 holes championshop course (drie grote lussen van 9 holes)
  • Onbeperkt spelen op de mooiste en beste Par3 baan van Nederland
  • Onbeperkt gebruik van de driving range, ballenautomaat en oefenfaciliteiten
  • Meedoen aan alle clubwedstrijden
  • 6x gratis spelen op andere golfbanen met de Birdie Circle pas (t.w.v. € 300,-)
  • Handicap registratie (t.w.v. € 50,-)
  • 10% korting op vele les trajecten
  • Korting voor greenfee introducees

Het team van de Prise d’eau Golfclub heeft de deur wijd open staan voor een kennismaking, vragen of een gezellig praatje. Wij informeren u graag verder en nodigen u uit voor een heerlijk kopje koffie! Interesse in een lidmaatschap bij Prise d’eau? Dan zien zij uw inschrijving graag tegemoet.

Prise d’eau Golf
Gilzerbaan 400
5032 VC Tilburg
Telefoon 013-462 82 00
receptie@prisedeau-golf.nl